Pronađi članak:

22. 11. 2013.

Počela proizvodnju ekrana za 12.9-inčni iPada



Korea Times, obično prilično pouzdan izvor, navodi da je počela proizvodnja velikog 12.9-inčnog iPad tableta (iPad Pro ili iPad Maxi).

Citirajući anonimni izvor, Korea Times navodi da je započet rad na Retina displejima za ovaj tablet. Tačan "identitet" proizvođača nije otkriven, ali se on opisuje kao "lokalni proizvođač displeja vrhunske klase" (čitaj LG). Pominje se da bi ovaj 12.9-inčni Retina displej mogao imati gotovo UHD rezoluciju (dakle nešto manje od 3840 x 2160 piksela). Osim pomenutog Retina displeja, ostatak specifikacija je pod velom misterije.




Kako su i raniji navodi isticali, Apple je odlučio da se fokusira na tržište gigantskih tableta, ne samo zbog činjenice da je mobilna industrija budućnost IT-ja, već i zbog toga što će na polju velikih tableta imati konkurenciju u vidu Samsunga, koji je takođe najavio 12.2-inčni Galaxy Note za narednu godinu.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: