Pronađi članak:

11. 11. 2013.

Telenor izbacio aplikaciju za iPhone za proveru stanja i informacije o računu [DOWNLOAD]


Posle Vip-a, i domaći operater Telenor je izbacio aplikaciju sa nazivom 111 Meni, za svoje korisnike koja omogućava kontrolu računa.

111 Meni je zvanična aplikacija Telenor d.o.o. Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta.

Da biste uspešno koristili aplikaciju, prvi put morate pristupati internetu preko Telenorove GPRS mreže. Svaki sledeći put aplikaciju nesmetano možete koristiti putem Wi-Fi konekcije.
Ukoliko se korisnik nalazi u mreži Telenor d.o.o, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije, kao ni saobraćaj za pristupanje WAP stranici na kojoj se nalazi opis aplikacije i uslovi korišćenja.




Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

U slučaju da korisnik ima aktiviranu uslugu Telenor Klik, internet saobraćaj ostvaren korišćenjem aplikacije oduzeće se od besplatnih megabajta u okviru te usluge.

Pristup ostalim stranicama kojima se pristupa pomoću aplikacije, kao i korišćenje usluga iz aplikacije, naplaćivaće se po cenama definisanim za te servise.
111 Meni je jedina zvanična Telenor aplikacija. Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Telenor ne savetuje svojim korisnicima ostavljanje svog korisničkog imena i šifre za pristup portalu Moj Telenor aplikacijama koje je razvila treća strana. Ukoliko korisnik ipak to uradi, čini to na sopstvenu odgovornost, rizikujući zloupotrebu ličnih podataka, i nastanak štete za korisnike i Telenor.


Objašnjenje odobrenja koje aplikacija zahteva:

  • Your messages (read sms or mms) – neophodno je kako bi vidžet mogao da broji primljene poruke u romingu.
  • Phone calls (intercept outhoing calls, read phone state and identity) - neophodno je kako bi vidžet mogao da meri dužinu dolaznih i odlaznih poziva u romingu.
  • Network communication (full internet access) - neophodno je kako bi vidžet mogao da broji utrošene dolazne i odlazne bajtove, kao i za komunikaciju aplikacije sa serverom.
  • Your personal information (read contact data) – Aplikacija ne pristupa nikakvim ličnim podacima, već ovo odobrenje služi isključivo kako bi vidžet mogao da broji poslate poruke u romingu.
Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti odavde 111 Meni [DOWNLOAD]. Ako ste korisnik Vip mreže, preuzmite Moj Vip aplikaciju za kontrolu računa odavde.

Bravo Telenor!

Nadamo se da će se i mt:s ugledati na konkurenciju i uskoro izbaciti svoju aplikaciju za iOS i staviti tačku na trenutno sramotno proveravanje kredita i nedostupnost stanja početkom i krajem svakog meseca!

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: