Pronađi članak:

11. 12. 2013.

Viber predstavio Viber Out uslugu za jeftine pozive ka fiksnim i mobilnim brojevima


Viber je predstavio novi Viber Out servis koji omogućava korisnicima aplikacije pozive ka mobilnim i fiksnim brojevima širom sveta po povoljnim cenama. Besplatni pozivi između korisnika same aplikacije na raznim platformama upotrebom interneta i dalje ostaju besplatni.

Viber Out će klijentima koji koriste iOS, Android i desktop aplikacije postati dostupan kroz update aplikacije a uskoro se očekuje i verzija za Windows Phone. Viber Out funkcioniše kao Skype tj. na osnovu kupovine kredita iz aplikacije ili kreditnom karticom. Razlika je u tome što je Viber drastično jeftiniji. Pogledajte koliko:






Cene poziva za bilo koju zemlju možete saznati ovde. Viber Out možete podesiti odlaskom na ovu adresu. On je dostupan u najnovijoj verziji iOS aplikacije 4.0 koju možete preuzeti odavde [DOWNLOAD].

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: