Pronađi članak:

18. 2. 2014.

GuestMode dodatak donosi podršku za više korisnika na iOS uređajima



Često pominjana opcija koju još nismo dobili u iOS-u je podrška za više korisnika što kao mogućnost postoji na desktop računarima. Dok čekamo da Apple zvanično napravi ovu opciju, već sada je možete uključiti pomoću GuestMode dodatka sa Cydie.

Jednom instaliran na vaš iUređaj ovaj tweak omogućiće vam da odredite koje će aplikacije, a koje ne, biti dostupne “gostima” odnosno drugim ljudima kojima ćete u ruke dati svoj uređaj kako bi surfovali, igrali igrice ili se samo divili vašem ljubimcu. Pored toga postoje i podešavanja koja ograničavaju pojedine funkcije nekih aplikacija a da ne zabranjuju upotrebu same aplikacije.




Tako se npr. za aplikaciju telefona može odrediti da je pri pokretanju gostu dostupan samo brojčanik pa na taj način ne može zabadati nos u vašu listu poziva ili kontakte. Kako bi dobili bolji uvid u mogućnosti GuestMode dodatka, pogledajte odličan video ispod:



Verujemoda će ovaj dodatak weak biti naročito zanimljiv vlasnicima iPada jer se taj uređaj obično deli sa ostalim članovima porodice. GuestMode je dostupan na BigBoss repou po ceni od 0.99$ ili na izvorima sa krekovanim sadržajem.

Kako vam se sviđa Guest Mode?




Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: