Pronađi članak:

15. 3. 2014.

I operater VIP hoće da ponudi iPhone



Nakon najave Telekoma da će iPhone konačno moći da se kupi kod ovog operatora oglasio se i Vip.

“Vip je, kao lider na tržištu smart telefona u Srbiji, uvek zainteresovan da ponudi najnovije i najinovativnije uređaje svojim korisnicima. Spremni smo da uvedemo iPhone na srpsko tržište čim ovaj uređaj dobije RATEL-ov sertifikat. Telekom Austrija Grupa ima iPhone u ponudi na većini svojih tržišta, tako da posedujemo potrebno znanje i uskustvo u njegovom poručivanju i marketiranju. Takođe, u našoj mreži već sad uspešno komunicira više desetina hiljada vlasnika iPhonea, a rado koriste i mobilnu aplikaciju “Moj Vip mobile” koja podržava i iOS platformu. Raduje nas što će nam biti omogućeno da u Vip centrima uskoro građanima ponudimo iPhone”
Prvu ugovor sa kompanijom Apple u Srbiji potpisao je Telekom, a dolazak čuvenog pametnog telefona u poslovnice očekuje se za mesec ili dva. iPhone će biti moguće kupiti i uz ugovor.



Direktor Telekoma Predrag Ćulibrk objavio je gostujući na RTS-u da je posle dugih pregovora dogovor postignut i da nije u pitanju neki memorandum ili pismo o namerama, već pravi ugovor, kojim je ceo posao definitivno dogovoren.

"Na proleće će Telekom korisnicima ponuditi iPhone telefone", rekao je Ćulibrk.

On je naveo da su u toku testiranja uređaja, kao i da je dogovor sa Appleom višestruko značajan jer će preseći "sive kanale" kojima iPhone ilegalno stiže do korisnika, bez plaćanja poreza i carine.

Nije objavljeno kolika će cena uređaja biti, niti kakav će status Srbija imati na AppStoreu.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: