Pronađi članak:

23. 3. 2014.

Kristijan Bejl bi trebao da glumi Stiva Džobsa



Kada stavite na jedan kup tri imena Aaron Sorkin, David Fincher i Christian Bale, možete se kladiti da se radi o odličnom filmu.

Kako se prenosi medijskim stupcima relevantnih portala, David Fincher želi Christiana Balea u ulozi Stevea Jobsa koji će se snimati prema oficijelnoj biografiji Waltera Isaacsona. Inače scenario je napisao Aaron Sorkin koji je već osvojio oskara s filmom o Facebooku, odnosno Marku Zuckerbergu “The Social Network”.

Iako niko od navedenih izvora nije potvrdio ovu informaciju, The Warp kaže kako se Fincher sastao s Amy Pascal iz Sonyja kako bi raspravili o režiranju filma, pa ja navodno istaknuo kako će raditi na ovom filmu pod uslovom da Bale igra ulogu Jobsa.

Pascal i Fincher već su radili zajedno na filmu “The Girl With the Dragon Tattoo” gde su se razvile tenzije i poštovanja jedan prema drugom, pa se tako navodi kako Pascal veruje u njega kao režisera, i želi ga “zadržati poputno sretnim.” Takođe, njihova saradnja dovela ih je do nominacije oskara za film “American Hustle”.





Film bi prikazao zanimljivo razdoblje u Appleu, od lansiranja nekih proizvoda uključujući Mac, NeXT i iPod, dakle prilično drugačiji scenario nego što je to bilo u filmu ‘Jobs’ u kojem je glavnu ulogu tumačio Ashton Kutcher, a koji nije doživio neku spektakularnu slavu.

Snimanje filma bi moglo započeti tek sledeće godine, s obzirom da Bale i Fincher imaju dosta posla s promocijom filmova “Exodus” i “Gone Girl”.

Sony veruje kako bi ova filmska biografija pobudila veće zanimanje nego kod filma ‘Jobs’ jer će glumiti samo “A-lista” glumaca. Film za sada nema ime.

Šta mislite o izboru glumca za Džobsa?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: