Pronađi članak:

24. 3. 2014.

ScramblePass – Sigurniji unos lozinke [CYDIA]



Passcode numerička lozinka je odličan vid zaštite iUređaja od radoznalnih ili zlonamernih pogleda. Ipak, prilikom njenog unosa nekad se zapitamo da li nam neko gleda preko ramena ne bi li upamtio poziciju na koju smo dodirnuli na ekranu.

S obzirom da su brojevi uvek na istom mestu, uz malo pažnje nije teško zapamtiti kombinaciju. Kako bi se sačuvali od toga možete se pripomoći novim dodatkom sa Cydie – ScramblePass. Ovaj tweak će promeniti poziciju brojeva svaki put kada unosite svoju lozinku. Na taj način nekoko je prokužio sekvencu prvi put, neće biti u mogućnosti da je unese kad se vi udaljite od uređaja. Prilično zanimljivo rešenje.




ScramblePass se ne isporučuje ni sa kakvim mogućnostima dodatnog podešavanja, jednom kad ga instalirate on počinje sa radom. Kompatibilan je sa svim iOS 7 iUređajima a preuzeti ga možete potpuno besplatno sa BigBoss izvora na Cydiji.




Još zanimljivih dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: