Pronađi članak:

5. 8. 2014.

Izbačen iOS 8 beta 5. Evo šta je sve novo [GALERIJA]



Apple je danas izbacio petu beta vertziju iOS-a 8 koja donosi nekoliko novosti. One nisu toliko značajne kao prethodne verzije jer se bliži finalna verzija a Apple obavlja finalno upeglavanje sistema za javnost. Pogledajte deset najznačajnijih novosti u iOS 8 beta 5.

Health: Aplikacija sada prikupljai spirometrijske podatke odnosno podatke o funkciji pluća. Dobila je nekoiliko novih ikonica, mogućnost eksportovanja podataka, prikazivanje medicinske identifikacije na Lock ekranu i podeševanja privatnosti.




SMS Relay: Korisnici iOS 8 sada dobijaju obaveštenje koje ih pita da li hoće da im se SMS prenosi na druge uređaje koji podržavaju ovu opciju (OS X).


Fotke: Nova opcija Last Updated koja obaveštava kada su slike poslednji put osvežene na iCloud. Opcija za skladištenje slika u punoj rezolzoluciji na iCloud dok se je optimizovana smanjena verzija čuva na iUređaju zarad uštede prostora.


iCloud: Novi set ikonica ikonica i blagi redizajn iCloud-a na iOS-u.


WiFi Calling: Novi indikator za T-Mobile WiFi Calling na vrhu ekrana


Tekst: Lakšši pristup predictive tekstu preko tastature


Wallpaper: Podešavanje osvetljenja je uklonjeno iz Wallpaper stavke i ubačeno u Display & Brightness sekciju Settings aplikacije.


Spotlight: Pozivanje Spotlight pretrage je brže


iOS 8 beta 5 je kao i prethodne beta verzije dostupan samo za programere dok se finalna verzija za sve korisnike očejuje na jesen. Pogledajte sve najvažnije novosti u iOS 8. Pogledajte šta je sve novo u iOS 8 beta 2 i beta 3 i beta 4 verzijama.

Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: 9to5mac

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: