Pronađi članak:

21. 8. 2014.

Uz iPhone 6 dolazi i reverzibilni USB kabl?



Kako se očekivani dan promocije novog Apple-ovog smartfona, modela iPhone 6 bliži, sve više informacija dolazi iz "dobro obaveštenih izvora". Ekspert Soni Dikson objavio je na Twitteru fotografiju kabla, pokazujući razliku između običnog i novog Lightning kabla.

Novi lightning konektor se može uključiti u već postojeće uređaje kao što su iPhone i iPad na bilo koji način, tako da se korisnici više ne moraju brinuti da li će ga pogrešno okrenuti.



Prema dokumentima o patentu, ova promena je uvedena kako bi se "eliminisala frustracija korisnika" i "smanjio rizik od oštećivanja USB konektora".

Novi "tip C" reverzibilni USB kabl je nedavno najavila USB Promoter Grupa, ali on neće biti kompatibilan sa aktuelnim USB portovima, dok će Appleovo rešenje biti kompatibilno sa aktuelnim, ali i budućim portovima.

Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: