Pronađi članak:

19. 9. 2014.

Apple je zvanično izbacio iOS 8 za sve! [DOWNLOAD]



Posle više meseci testiranja, Apple je konačno izbacio finalnu ferziju iOS-a 8 za javnost. Osmica predstavlja poboljšanu verziju iOS-a 7 koja je znatno otvorenija pošto programeri mogu dublje da čačkaju softver i ponude nove moćnije opcije korisnicima.

Update možete izvršiti na dva načina:



Direktno na iUređaju (OTA): Idite u Settings > General > Software Update, tamo preuzmite i instalirajte softver, ali morate biti na WiFi mreži, a iUređaj mora biti priključen na punjač

Preko iTunes-a: Prikačite iUređaj na komp, pokrenite iTunes, izaberite vaš uređaj u samoj aplikaciji i kliknite na Update (Download and Update)

Prilikom instalacije iTunes sam downloaduje iOS 8, ali ako iz nekog razloga želite da ručno preuzmete iOS fajl za instalaciju na nekom drugom računaru sa sporijom konekcijom, sve iOS verzije možete preuzeti sa adrese ispod:


iOS 8 je doneo neke novosti poput:


O njima detaljno možete pročitati ovde.

iOS 8 je kompatibilan sa ovim iUređajima:



VAŽNO: Par stvari koje morate da znate pre instalacija iOS 8


  • Pre nego što uradite update, znajte da ne postoji jailbreak i da snimanjem iOS 8 gubite trenutni jb a to znači sve dodatke, teme i krekovane aplikacije
  • Ako ipak želite da uradite update na iOS 8 jako je važno da napravite Backup u iTunesu kako biste sačuvali sve podatke i podesavanja
  • iPhone 4S posle instalacije iOS 8 postaje znatno sporiji
  • Ako imate jailbreak, uradite update preko iTunesa


Ako ste instalirali iOS, napišite utiske u komentarima!

Pogledajte šta sve donose novi iPhone 6/6 Plus modeli, Apple Watch pametni sat/fitnes uređaj i najnoviji operativni sistemi iOS 8 i Mac OS X Yosemite.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

1 коментар:

  1. Informacija da iPhone 4S , nakon instaliranja iOS-a 8 postaje sporiji apsolutno nije tačna. Lično imam taj telefon i sve radi dobro. Slobodno ga instalirajte jer će to najvjerovatnije biti poslednji iOS za taj telefon.

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: