Pronađi članak:

2. 10. 2014.

Proizvodnja Apple Watch-a počinje u januaru sledeće godine



Kada je Apple predstavio svoj Apple Watch pametni sat, nije dao mnogo indikacija o tome kada ga treba očekivati osim pomalo neodređenog okvira "početkom 2015. godine".

Bilo je glasina da bi proizvodnja mogla početi u novembru kako bi sat bio u prodaji u januaru, ali to se neće desiti. Apple Daily poručuje da će se Apple Watch naći u prodaju u februaru, ali se poručuje da će proizvodnja početi u januaru 2015.

Ukoliko je to tačno, mesec dana nije dovoljno da se izradi dovoljno uređaja za globalnu objavu. Poređenja radi, smartfoni idu u proizvodnju oko tri meseca ranije.



Dakle, ili će sat biti objavljen u martu ili aprilu, ili ćemo možda videti manje količine u februaru, ali to je manje verovatno. Dodatna informacija je da je Apple odabrao kompaniju Quanta kao jedinog snabdevača za Apple Watch.

Pogledajte šta sve donose novi iPhone 6/6 Plus modeli, Apple Watch pametni sat/fitnes uređaj i najnoviji operativni sistemi iOS 8 i Mac OS X Yosemite.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: