Pronađi članak:

11. 12. 2014.

Izbačen iOS 8.1.2



Apple je izbacio novu verziju softveraza svoje mobilne uređaje iOS 8.1.2. Najnovija nadogradnja krpi nekoliko manjih bugova poznatih od ranije, kao što je bug koji bi melodije zvona kupljene preko iTunesa uklonio sa uređaja.

iOS 8.1.2 stiže nam samo tri nedelje nakon što je Apple izbacio iOS 8.1.1 koji je takođe ispravio neke greške ali i zakrpio Pangu jailbreak.

Srećom dobili smo TaiG alat koji uspešno jailbreakuje na iOS 8.1.1 ali i najnoviji 8.1.2! Tako da slobodno možete da ga instalirate ukoli želite.

Kao i do sada, ako vaš uređaj nije jailbreakovan možete uraditi OTA update na iOS 8.1.2, a za slučaj da jeste preporučamo iTunes. Ipak, ukoliko nemate problema sa kupljenim melodijama zvona, nema ni potrebe da radite ažuriranje svog iPhonea, iPada ili iPod toucha na iOS 8.1.2.


Već je izbačena i 8.2 beta verzija ali samo za programere koja ne donosi neka vidna poboljšanja već samo ispravke bagova.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: