Pronađi članak:

16. 3. 2015.

Izašao Google Calendar za iOS [DOWNLOAD]



Google je lansirao redizajniranu verziju kalendar aplikacije za iPhone. Nova app ima Material dizajn i sadrži sve opcije koje i Android verzija.

Automatsko dodavanje termina u kalendar iz Gmail naloga. App (ako joj date dozvolu) skenira email i ubacuje sve letove, rezervacije za hotele, koncerte itd. u kalendar sa svim potrebnim informacijama.



Novost na iPhonu je i Assists (asistencija). Kalendar nudi da predloži i završi naslov, adresu ili ime koje ste počeli da unosite u kalendar. Kalendar će biti mnogo uredniji.

Zakazivač (schedule) je izlistani prikaz svih nadolazećih događaja sa ilustracijama koje Google predloži. Npr. ako imate let za Njujork, Google če dodati sliku Njujorka kao pozadinu za taj termin. Nije velika stvar ali će kalendar učiniti zanimljivijim što nije karakteristika kalendara.

Google Calendar je besplatan, trenutno ne postoji opcija za iPad. Možete ga preuzeti ispod. Potreban vam je minimum iOS 7.




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: