Pronađi članak:

23. 3. 2015.

Zavirite u tajnu laboratoriju u kojoj se testira Apple Watch [VIDEO]



Pogledajte kako izgleda tajna laboratorija u kojoj je kompanija Apple na svojim radnicima testirala zdravstvene i fitnes funkcije svog novog proizvoda Apple Watch.

aApple je koristio sopstvene zaposlene kako bi testirao zdravstvene i fitnes funkcije Apple Watch pametnog sata već dve godine. Nedavno, ABC emisija Good Morning America je dobila dozvolu da obiđe ovu tajnu laboratoriju u kojoj je Apple opremio svoje interne volontere senzorima vrednim milione dolara, sa namerom da sakupi veliki broj podataka o vežbama i fizičkim aktivnostima.



Na mnogo načina ovo izgleda kao tipična sala za vežbanje, ali je Apple od početka u njoj sakupljao informacije o ovim aktivnostima kako bi pomogao developerima da poboljšaju Apple Watch pametni sat.

Kako je Apple ovo označio kao strogo tajni projekat, zaposleni nisu smeli ništa da otkriju. ABC-ovu turu je predvodio jedan od zaposlenih koji je među prvima uključen o projekat, i on im je pokazao "klimatsku komoru".

Apple je takođe posećivao i lokacije širom sveta kako bi se vršilo pravilno testiranje i na otvorenom. Apple Watch će se naći u prodaji od 24. aprila pa ostaje da vidimo koliko je Apple uspeo u svom naumu.



Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: