Pronađi članak:

16. 4. 2015.

Ovogodišnja Apple WWDC konferencija se održava od 8 - 12 juna


Apple je objavio da će se ovogodišnja Worldwide Developer Conference (WWDC 2015) održavati između 8 i 12 juna u Moscone Centru u San Francisku.

Kao što znate ova konferencija za programere svake godine donosti stotine tech software prezentacija, a programerima koji posjećuju sa svih strana sveta su na raspolaganju preko 1000 Apple inžinjera i software developera. Karte koje koštaju preko 1500 dolara se raspordaju u nekoliko sekundi a biće dostupne od 20 aprila. Apple će putem lutrije javiti onima koji su ih kupili ako su izvučeni da prisustvuju na konferenciji.




Ovaj proces se uveo pre par godina kako bi više različitih developera dobilo šansu da poseti konferenciju a ne samo oni koji su bili budni i spremni da kupe karte u prvih par minuta, pre nego što se rasprodaju.



Za nas smrtnike, konferencija će se otvoriti s poznatom prezentacijom koja će nam dati prve poglede na novu verziju iOSa 9 i novu verziju Mac OS X operativnog sistema (10.11). Osim toga ove godine, Apple će najverovatnije prikazati nove Apple Watch aplikacije koje neće zahtevati iPhone. A prema dosadašnjim glasinama i novu platformu za Apple TV koja bi trebala da uključi App Store pa čak možda i da podržava video igre kao Ruku i Amazon Fire. Na kraju će verovatno biti otkriven i novi Beats streaming muzički servis na čijoj integraciji Apple radi već duže vrijeme.



Kao i svake godine, pozivnice imaju genijalnu grafiku koja u sebi skriva detalja ove konferencije. Ove godine Apple naziva konferenciju “Epicentrom promjene”. Logo prikazuje okrugle i kvadratne ikone u raznim bojama. Šta to sve znači još nitko nije protumačio. Ako imate nekih pamethih ideja javite nam u komentima. Takođe nam javite kave promene bi želeli da vidite u iOS 9 ove godine?

Video prenos sa ovogodišnje prezentacije možete pratiti u ponedeljak, 8. juna 2015. godine u 19h na ovoj adresi.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: