Pronađi članak:

20. 7. 2015.

Cydia Impactor: Dodatak za uklanjanje jailbreaka sa iUređaja [CYDIA]



Saurik, kreator Cydie je objavio novi tweak - Cydia Impactor. Ideja iza ovog dodatka je da ukloni jailbreak sa vašeg iUređaja (iPhone, iPad, iPod touch), odnoso vrati ga na stanje kao da je urađen svež Restore, a da pri tome ne koristite iTunes i radite update iOS-a na više verzije.

Cydia Impactor trenutno radi sa iOS 8.3 i 8.4 i nakon zavšrenog procesa možete ga opet jailbreakovati ili prodati bez vaših ličnih podataka na njemu. Jailbreakeri sa nešto dužim stažom se sećaju iLex Rat i Semi-Restore programa koji su imali istu funkciju.




Saurik predlaže da napravite back up uređaja jer on procesom briše sve podatke. Korištenje Impactora je veoma jednostavno. Po instalaciji ćete na Home Screen-u videti novu Impactor ikonu. Kada pokrenete aplikaciju i pročitate sva upozerenja na dnu ćete naći dugme koji vraća vaš uređaj na fabrička podešavanja a pritom zadržava trenutnu iOS verziju.


Da biste mogli da obavite ovaj proces potrebno je da iUređaj ima internet konekciju, i da imate makar 30-40% baterije. Nakon završenog resetovanja moraćete ponovo aktivirati vaš uređaj sa vašim Apple ID nalogom.

Cydia Impactor je besplatan tweak koji možete preuzeti odmah. Nadamo se da će vam poslužiti.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: