Pronađi članak:

6. 7. 2015.

Mirmir - Multitasking za iOS 8 [CYDIA]



Želite da čitate novosti i poslati ih SMS-om dok slušate muziku preko YouTube aplikacije? Ako imate jailbreak, nema problema jer se od nedavno na BigBoss izvoru nalazi i Mirmir tweak.

Novi tweak koji će vam omogućiti korištenje četiri aplikacije od jednom. Pričate preko Skype-a dok se igrate, a istovremeno i radite neki dokument za posao i treba vam kalkulator za to. Uz Mirmir tweak je to napokon moguće.




Iako ćemo ovu opciju videti u nadolazećem iOSu 9, biće za početak dostupna samo iPad korisnicima. Mirmir tweak će vam to omogućiti i na manjim uređajima, poput iPhone-a. Treba napomenuti da će se pojedini uređaji poput iPhone-a ili nekog starijeg modela iPada na iOS-u 8 zagrevati i da će sporije raditi. Najkompatibilniji uređaj bi bio iPad Air 2 zbog dovoljne količine RAM memorije.

Bez obzira na ove nedostatke  sve ostalo je baš onako je onako kao treba. Upalite Twitter i pratite svoje omiljene Twitteraše, razvucite Twitter preko pola ekrana, a na drugu polovinu stavite YouTube. Trebate da pošaljete SMS? Nema problema, joše jedan prozor bez prekida radnje bilo koje druge aplikacije koja je već upaljena. Ništa lakše uz Mirmir.


Nakon instalacije ovog dodatka samo pokrenite aplikaciju i povucite iz gornjeg levog ćoška prema dole i dobićete okvir vaše aplikacije i opciju da otvorite još neku aplikaciju. Uz sve to Mirmir će vam i ponuditi Landscape opciju za još bolji doživljaj pojedinih aplikacije na vađem uređaju. Jednostavnije ne može biti.

Cena je 4$, a možete ga probati besplatno na izvorima koji nude takav sadržaj.

Video opis možete pogledati ispod:



Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: