Pronađi članak:

10. 7. 2015.

Viber od sada dostupan i za iPad [DOWNLOAD]



Viber, najbolji IM klijent u našim krajevima dugo je imao jedan propust – nedostatak aplikacije koja će nativno raditi na iPad uređajima. Sa mnoštvom konkurencije koja se u tom prostoru bori za svoj deo komunikacijskog kolača u Viberu su odlučili da konačno ponude aplikaciju sa punom podrškom za iPad.

Kao i do sada aplikacija se besplatno nudi novim i postojećim korisnicima a reč je o univerzalnoj aplikaciji koja se, kao što znate, drugačije prikazuje kada je instalirana iPhoneu ili iPadu.




I dalje je prisutan standardni set opcija na koje smo navikli od Vibera: besplatni HD video pozivi, audio pozivi, poruke, grupne poruke, bogat asortiman stickera i emoji karaktera što je postalo de facto standard svakog instant messengera.


Sa 500 miliona korisnika Viber je više nego ozbiljan igrač na IM i VoIP tržištu a podrška za iPad će sasvim sigurno pridoneti njegovom rastu ali i zadovoljstvu već postojećih korisnika. Postojeći korisnici mogu, po običaju, ažurirati aplikaciju putem App Storea a za sve nove evo i App Store linka sa kojeg se Viber može preuzeti na iUređaje.



Po instalaciji Vibera na svoj iPad, trebate da ga povežete sa svojim mobilnim brojem odnosno iPhoneom što je prilično automatizovano, posle čega će vam iPad biti sinhronizovan.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: