Pronađi članak:

31. 10. 2015.

RevealMenu tweak donosi 3D Touch funkcionalnost za starije uređaje [CYDIA]



Nakon što je iOS 9 uspešno jailbreakovan na Cydia prodavnici pojavilo se nekoliko tweakova čiji je cilj da 3D Touch iskustvo ponude i uređajima starijim od ovogodišnjeg iPhonea 6s. RevealMenu je jedan od boljih.

Ovaj tweak omogućava korisnicima da, kada zadrže dodir na nekoj ikoni, dobiju dodatni meni baš kao što to radi i 3D Touch. Razlika u odnosu na druge slične tweakove je u tome što RevealMenu dozvoljava da prst bez podizanja sa zaslona jednostavno kliznete na neku od opcija koje su se pojavile u meniju što je velika prednost.





Nakon instalacije tweak odmah počinje sa radom i ne postoje mogućnosti podešavanja, iako verujemo da će ih developer uskoro dodati jer planira dodati još opcija.

Pošto je komanda zadržavanja prsta na ikoni u iOSu inače rezervisana za aktiviranje “plesa” ikona radi brisanja ili sortiranja aplikacija, isto ćete sada moći obaviti ako prstom kliznete na gore po nekoj ikoni.

Vredan pomena je i Forcy tweak koji animacijama i izgledom još bolje emulira 3D Touch ali nema ranije pomenutu funkcionalnost klizanja do neke od opcija. Oba tweaka su besplatna i nude sa na BigBoss izvoru u Cydiji pa ih možete isprobati odmah.

Naravno, potrebno je da imate jailbreakovan iPhone, a to možete uraditi pomoću našeg detaljnog uputstva.






Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: