Pronađi članak:

28. 11. 2015.

InstantTouchID: Momentalno očitavanje otisaka prsta [CYDIA]



Uobičajeni proces otključavanja iUređaja koji ima Touch ID je da prvo fizički pritisnete taster da bi senzor mogao da očita otisak prsta.

S obzirom da je reč o jednom od najčešće korišćenih tastera na jednom iPhoneu ili iPadu ovo će samo doprineti bržem habanju. A ako vas to ne zanima, možda vas zanima da za jailbreakovane iUređaje sada postoji novi dodatak koji omogućava da izbacite taj pritisak tastera.




InstantTouchID vam omogućava da TouchID očita vaš otisak prsta i otključa uređaj bez fizičkog pritiska na Home dugme, dakle, senzor će uvek raditi čak i kad je ekran ugašen. Ne samo da ovaj dodatak, u određenoj meri, sprečava habanje dugmeta nego vam i daje fluidnije iskustvo upotrebe. U odjeljku unutar Settings aplikacije naći ćete određena podešavanja, tačnije opcije za određene slučajeve: upali ekran ako se otisak ne očita, upali ekran kad stavim prst na senzor, vibriraj kada je otisak pravilno očitan i slično.


InstantTouchID tweak možete besplatno preuzeti sa BigBoss repozitoruma na Cydiji, a testiran je samo na iOS 9. Dosadašnja iskustva korisnika su pokazala da radi prilično dobro, iako zna nekada da ne očita otisak, i da ovakav režim rada kada senzor uvek "čeka" dodir ne ostavlja pozitivan uticaj na potrošnju baterije. Probajte i sami pa nam javite u komentarima kako vam se čini.




Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: