Pronađi članak:

2. 12. 2015.

Viber u novoj verziji omogućio brisanje već poslanih poruka i još neke korisne opcije [DOWNLOAD]



Već poslate poruke sa novom verzijom Viber aplikacije moći ćete obrisati na svim uređajima odjednom.

Viber je ogromnim koracima osvojio tržište mobilne komunikacije, iako je konkurencija žestoka, konstantno razvijanje i nadogradnja aplikacije pokazala se ispravnim putem. Korisnici širom sveta, a govorimo o desetinama miliona, sve ređe koriste "klasične" načine komuniciranja, poput slanja SMS-ova, pa i obavljanja telefonskih poziva.




Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija koja zamenjuje klasične načine komunikacije. Nova verzija 5.6.5 donosi još jednu sjajnu opciju koja će dodatno podići popularnost Vibera i privući korisnike koji trenutačno koriste neku od aplikacija slične namjene.

Viber je u novoj verziji omogućio da brišete već poslatu poruku, koja je zabunom završila na putu prema pogrešnoj osobi ili grupi. Pritom nije važno je li potencijalni primatelj poruke istu pročitao ili ne, ako vi na vašem uređaju označite spornu poruku i odaberete opciju "Obriši za sve (Delete for everyone)", poruka će biti obrisana sa svih uređaja na kojima se pojavila.




Takođe, ako potencijalni primatelj poruke u međuvremenu pogrešno poslatu (ili loše sročenu, neugodnu, bezobraznu...) poruku nije pročitao, a vi izaberete brisanje, on neće ni znati da je dobio poruku od vas. Vrlo verovatno se svako ko koristi ovakav način komunikacije barem jednom našao u neugodnoj situaciji kada je zažalio zbog slanja poruke istoga trena kada je to učinio. Sada će imati mogućnost da popravi naizgled nepopravljivo...

Osim ove opcije, verzija 5.6.5 donosi i sledeće novosti:

Kačenje i slanje svakakvih fajlova preko Vibera: dokumenta, prezentacije, arhive itd. (a ne samo slika i videa). Interaktivne notifikacije sada omogućavaju da odgovarate direktno iz obaveštenja bez ulaska u aplikaciju (zahteva iOS 9). Pretraga Viber konverzacija iz Spotlight-a Search (zahteva iOS 9), slanje fotki i videa direktno iz iCloud baze.

Novu verziju Vibera sa ovom opcijom možete preuzeti sa adrese ispod.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: