Pronađi članak:

14. 3. 2016.

Nova Apple prezentacija zakazana za 21. mart



Apple je poslao pozivnice za najnoviju prezentaciju koja će se održati 21. marta na kojoj se očekuje manji iPhone, novi iPad i nove narukvice za Apple Watch i iOS 9.3.

Znamo da martovske prezentacije ne donose nove flagship modele već osveženja već postojećih.

Šta nas očekuje?

Kao prvo, već duže vreme se priča kako bi Apple mogao da izbaci iPhone manjih dimenzija ekrana (4 inča) koji bi mogao da se zove iPhone SE. Ekran bi trebao da ima dimenzije 4 inča, A9 procesor, M9 koprocesor, varijante od 16 ili 64GB. Trebao bi da ima NFC za Apple Pay, Touch ID, Hey Siri i 12MP zadnju kameru i podržavaće Live Photos. Mi iskreno mislimo da se ovo neće dogoditi sada u martu.




Dalje, iPad. Priča se da bi novi 9.7 inčni iPad više neće da nosi oznaku Air (3) već će da padne pod Pro oznaku. Od karakteristika imaće A9X procesor sa 4GB RAMa, isto kao veliki brat 12.9 inčni iPad Pro. Kamera će biti od 12MP i imaće 4 zvučnika.

Na kraju, Apple Watch bi trebao da dobije nekoliko novih boja i modela narukvica.

Apple će prenositi uživo sa prezentacije, i nju možete pratiti u ponedeljak, 21. marta u 18h na ovoj adresi (link će biti aktivan tog dana).

Čemu se vi radujete na prezentaciji?

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: