Pronađi članak:

18. 4. 2016.

Callisto – Trenutno vrieme kao lozinka [CYDIA]



Pitanje sigurnosti podataka koje skladištimo na našim pametnim telefonima uvek će biti aktuelno. Dok neki koriste Touch ID u kombinaciji sa lozinkom drugi ne koriste ni jedan vid sigurnosti. Ako je sigurnost za vas bitan faktor i ako je želite dodatno pojačati, novi Callisto tweak je definitivno za vas.

Callisto vam omogućava da umesto unosa lozinke koju odredite svoj uređaj otključate unosom trenutnog vremena.

Sličnu funkcionalnost nekad je nudio tweak TimePasscode ali Callisto podržava iOS 9 i donosi još opcija i podršku lozinku od 6 karaktera. Dakle, ako je trenutno vreme 22:20 vaš iUređaj ćete otključati tako što ćete kao lozinku unijeti 2220. S obzirom da unos vremena ima samo 4 cifre možete odrediti dve fiksne na kraju npr. 28 pa bi se uređaj ovako otključavao unosom 222028.






Pored ovoga postoje i opcije da vreme uneste unazad, odredite vremensku razliku u plus ili minus (npr. offset vrednost 5 znači da ćete unositi 5 minuta više ili manje zavisno šta odredite). Callisto tweak definitivno donosi jedan novi nivo sigurnosti na vaš iUređaj.

Možete ga preuzeti sa BigBoss izvora po ceni od 1,49$ ili probati sa nekog izvora koji nudi takav sadržaj. A posle nam napišite kako vam se dopada.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: