Pronađi članak:

3. 11. 2016.

Apple priprema tri nova iPhonea za godišnjicu



Trenutne glasine govorile su o dva modela iPhonea 8, ali postoji mogućnost da Apple sledećeg septembra predstavi i još jedan, 5 inčni iPhone.

Prošlo je manje od dva meeseca od kada je Apple predstavio iPhone 7 i 7 Plus, a na mreži već možemo pročitati glasine vezane za nove modele telefona koje priprema ova kompanija.




S obzirom kako se sledeće godine navršava deset godina od predstavljanja prvog modela iPhonea, jasno je kako ova kompanija priprema nešto posebno, a poslednje informacije koje su preneli na stranici Mac Rumors kažu kako Tim Kuk i ekipa u Appleu razmišljaju o predstavljanju čak tri nova modela iPhonea.

Za razliku od ove godine u kojoj je, osim dvi sedmice, Apple predstavio i 4 inčni model SE, u septembru sledeće godine uz 4,7 i 5,5 inčni iPhone, možemo očekivati i model s ekranom dijagonale 5 inča – iako nije isključeno da u Appleu tokom 2017. godine promene mišljenje i odustanu od trećeg modela. Sva tri (ili dva) modela iPhonea 8 trebala bi imati kućište napravljeno od stakla, a najveći model navodno će imati zakrivljeni ekran s integrisanim Home tasterom (koji će služiti i kao Touch ID), naprednim biometrijskim opcijama, moći će se puniti bežično itd.

Najveća razlika između iPhonea 7 i 7 Plus, osim veličine ekrana naravno, je u kamerama pa veći model ima dve kamere koje omogućavaju optički zoom, ali i zamućenje pozadine prilikom fotografiranja (bokeh) tako da slike izgledaju atraktivnije u odnosu na fotografije sa starijih modela. Sledeće godine Apple bi drugu kameru mogao ugraditi u sve modele iPhonea pa možemo očekivati da će dve kamere uskoro postati standard u svim telefonima najveće klase (neki modeli imali su dve kamere pre iPhonea). Što se ostalih opcija tiče, kao i svake godine novi modeli iPhonea imaće standardna poboljšanja poput naprednijeg procesora i grafike, dok će količina memorije verovatno ostati ista kao i na modelima predstavljenim ovog septembra, odnosno najjeftiniji model isporučivaće se sa 32GB RAM-a.

Nemoj da propustiš:





Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: