Pronađi članak:

10. 1. 2017.

Apple slavi 10. godišnjicu od predstavljanja prvog iPhone modela



Tog 9. januara 2007. godine Steve Jobs popeo se na pozornicu Macworld konferencije i rekao: “Svako malo pojavi se revolucionaran proizvod koji promeni sve.” Na današnji dan pre 10 godina predstavljen je prvi iPhone model!

Kada izgovorite “10 godina” taj pojam odmah vam odzvoni kroz glavu kao mnogo vremena, ali 10 godina je prošlo brzo.




Apple je sinoć u sklopu obilježavanja desetogodišnjice objavio i prigodno saopštenje koje u kompletu možete pročitati ovde. Neverovatno je koliko je iPhone promenio svet u kojem živimo. Trasirao je put za sve moderne pametne telefone bez obzira na operativni sistem. Ti telefoni su u današnjem vremenu možda i najviše lični predmet koji posedujemo. Uvek su uz nas i pomažu nam u komunikaciji, informisanju, pomažu nam da lakše obavimo poslove i menjanju način na koji živimo.



iPhone je danas odgovoran za 60% prihoda kompanije Apple. Najvažniji proizvod u portofoliju biće temeljno obnovljen ove godine a glasine već neko vreme luduju. Ukoliko nikad niste imali priliku pogledati prezentaciju prvog iPhone modela, odvojite nešto vremena i osetite trenutak istorije iz današnje perspektive:






Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: