Pronađi članak:

21. 3. 2017.

Ovaj koncept za novi iPhone izgleda moćno



Novi iPhone koncept koji je predstavljen danas je toliko fascinantan, da nam njegova cena verovatno i ne bi bila bitna.
Novi koncept pleni čim pogledate njegov futuristički dizajn. Možda se on neće previše razlikovati od konačnog dizajna iPhone-a sa OLED displejem koji mediji zovu iPhone 8 ili iPhone Edition, a koji bi trebao izaći ove ili sledeće godine.

Ovaj prilično zanimljiv koncept dolazi iz mašte dizajnera Gabor Balogh-a. AR tehnologija, displej bez ivica, Home taster integrisan u displej, Siri opcija integrisana u Home taster…Poseduje sve što možemo poželeti.






Dizajner je takođe izložio svoje argumente, zašto bi Apple trebao napraviti uređaj koji je sličan njegovoj ideji. Osim što izgleda sjajno, uređaj koji on naziva iPhone X, zadržao je sve glavne karakteristike iPhone-a. Kućište i integrisani Home taster izgledaju poznato, a na većem displeju ima mesta za mnoštvo novih mogućnosti.



Kao što znamo, Tim Cook je pričao o velikom interesovanju Apple-a za AR tehnologiju, što ovaj koncept stavlja u prvi plan. Dizajner smatra da bi Siri mogla pratiti svet oko nas, preko kamere telefona, te bi na taj način od nje dobijali informacije o našem okruženju, a ne samo ako postavimo pitanje.



Dizajner priznaje da koncept nije bez mana, i kako verovatno nikada neće postojati u fizičkom obliku. Mi se nadamo da će Apple predstaviti uređaj sličan ovom:








Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: