Pronađi članak:

15. 4. 2017.

Apple nagrađuje najaktivnije zaposlene na polju fitnesa



Nije obavezno, naravno. Apple je ovog februara pokrenuo izazov za svoje zaposlene pod hashtagom #CloseTheRing. Oni koji su uspešno završili izazov osvojili su i nagrade.

Čini se da Apple zaista veruje da Apple Watch ima moć da vas motiviše da vežbate. Jedno je reći vašim kupcima da vežbaju i da pri tom nose Apple Watch, pošto je cilj uveriti kupce da je Apple Watch vrlo koristan. Drugo je, ako tu poruku pokušate preneti tako što sopstvene zaposlene motivišete da urade to isto.




Nije da su Apple-ovi zaposleni imali razloga da se bune protiv mogućnosti bavljenja sportom. Koliko nam je poznato, svaki kampus nudi različite sadržaje za zaposlene koji žele da vežbaju. Ako pogledate opis radnih uslova, verovatno ćete ostati zapanjeni ogromnim dvoranama koje su opremljene brojnim spravama za vežbanje i koje su dostupne zaposlenima u svako doba dana. Ipak, ko zapravo želi da vežba nakon dugog i iscrpljujućeg radnog dana? Niko. To je razlog zašto je Apple i pokrenuo #CloseTheRing izazov.

A post shared by Samuel Kong (@samuelfwk) on



Cilj je bio prilično jednostavan. Tokom celog meseca, zaposleni su svaki dan trebali da ispune sve krugove aktivnosti na Apple Watch-u. Svi koji su to postigli dobili su bedževe i majice. Bedž izgleda slično kao i digitalni koji dobijate kada ispunite krug, a bili su dostupni u zlatnoj, srebrnoj i bronzanoj boji, zavisno od vežbe. Dizajn majica prilično je jednostavan. Sa prednje strane nalazi se slika ispunjenog kruga na Apple Watch-u, a sa zadnje strane piše „Close the Rings Challenge 1.0“.

Bedževi su upotpunjeni i motivacionim porukama:

Dobrodošli u pobednički krug.
Uspeli ste. Završili ste Close the Rings Challenge i ovaj bedž je dokaz. Nosite ga ili ga stavite na frižider. Neka vas podseća da, iako je izazov završen, vaš zdrav način života tek počinje.


Iako je ovaj izazov namenjen Apple-ovim zaposlenima, Apple obično dodatne zadatke omogući i ostatku javnosti tokom većih praznika.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: