Pronađi članak:

1. 4. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje – Blyss [DOWNLOAD]



Ova nedelja je prošla toliko brzo da smo se jedva setili da je stigao petak i da je vreme za besplatnu aplikaciju. Ovaj put je reč o minimalističkoj mozgalici pod imenom Blyss.

Ako već neko vreme pratite ovu kampanju, možda ste primetili da Apple jako voli minimalističke mozgalice i da ih redovno uključuje u promociju. Blyss je zanimljiva mozgalica, tačnije beskrajna igra, koja nasumično stvara nivoe, što znači da je možete igrati u nedogled.






Čim otvorite aplikaciju i odaberete jezik, a možete birati između 13 ponuđenih, odmah ćete biti uvučeni u igru. Prvo što ćete primetiti su beli kvadrati sa crvenim tačkicama. Cilj je povezati četiri kvadrata jednim potezom, da bi se broj tačkica smanjio za jedan. Kada ostanete na samo jednoj tačkici, kvadrati će nestati i nivo će biti gotov.

Možda vam se čini jednostavnim, ali činjenica da ne možete uvek slagati ravnu ili neprekidnu liniju, znatno otežava posao. Treba obratiti pažnju da najmanje tri kvadrata sa jednom tačkicom ostanu jedan do drugog. Ne možete dijagonalno povući liniju, ali možete kombinovati poteze kako biste povezali više tačkica. Nivoi postaju sve teži, a nakon nekog vremena dobijate još dva moda igre, Time Attack i Playground.



Ako vam sve to nije dovoljno, možete pokušati i dodatne izazove. Među njima su neki koji zahtevaju da završite određen broj nivoa, kombinacija, oblika i slično. Igru je moguće igrati zajedno sa vašim prijateljima u Game Center-u. Za svaki pređeni nivo dobijate novčiće sa kojima možete kupovati dodatne nivoe ili različite teme i to je jedini način za osvajanje novih nivoa.




Blyss ove nedelje možete preuzeti besplatno u sklopu promocije App of the Week, a inače joj je cena 1 evro. Ako vam se sviđaju ovakve igre, definitivno je isprobajte. Može vam pomoći da ubijete dosadu, ali nakon nekog vremena postaje prilično teška, tako da ćete morati dobro da promislite da biste prešli nivo.




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: