Pronađi članak:

2. 4. 2017.

iOS 10.3 ubrzava iPhone



Apple je uvek proizvodio vrlo brze telefone, čak i onda kada oni nisu bili najbrži na tržištu. Animacije daju korisniku iPhone-a osećaj fluidnosti, na šta su ponovo stavili akcenat u iOS 10.3 sistem.

Ako vam se učinilo da je iPhone postao nešto brži od poslednje nadogradnje sistema, bili ste u pravu! Posebna pažnja u poslednjoj nadogradnji je posvećena animacijama. Autori su želeli da korisnicima stvore osećaj, da je sistem brži. U teoriji su mogli još više da ubrzaju sistem, ali promene kao što su APFS su u svakom slučaju modernizovale Apple i učinile već brz iPhone 7 još bržim.



Ovo ne važi samo za najnovije iPhone modele. Svi modeli će biti malo “živahniji”. Kako saznajemo iz jednog posta na Twitter-u, to nije nikakva slučajnost. Jedan od Apple-ovih inženjera koji je radio na nadogradnji iOS-a, objavio je da nove animacije kraće traju i da je na taj način postignut efekat kojim se čini da je uređaj brži.




Ova promena je najviše primetna pri otvaranju ili izmeni aplikacija. Poslednji put kada je sistem ovako dobro radio je bilo pre 4-5 godina, kada je Apple objavio iOS 7. Modernizovan dizajn je bio prihvaćen sa malom zadrškom od strane mnogih korisnika. Ipak, brojne funkcije su dodate od tada, pa je Apple-ovo usporavanje sistema bilo prihvatljivo. Dobro je videti da se ponovo obraća pažnja na detalje i nadamo se da će im to preći u naviku.

Sve o iOS 10.3 možete pročitati ovde, gde imate i linkove za preuzimanje svih iOS verzija za sve Apple uređaje.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: