Pronađi članak:

7. 4. 2017.

YouTube Live TV je novi video streaming servis od poznate kompanije



YouTube želi da reši neorganizovano i nepovezano stanje streaming tržišta i televizije. Sada imaju odličnu aplikaciju i paket usluga za to. YouTube TV je trenutno dostupan u samo par odabranih gradova u SAD-u.

Nedavno smo pisali o svim razlozima zbog kojih je Apple TV tek četvrti najpopularniji uređaj za zabavu u domaćinstvima SAD-a. Članak je više govorio o načinima na koje bi Apple mogao da promeni Apple TV sa dobrim paketom usluga, kompletno menjajući trenutnu dinamiku medijskog tržišta nakon uspeha iTunes-a i Apple Music-a. Čini se da YouTube čita naše misli.






Priča se da jedinstveni paket usluga Apple TV-a samo što nije stigao, ali da će uglavnom sadržati streaminge filmskih serijala. Sa druge strane, YouTube TV će skupiti sve što kablovska televizija ima da ponudi u jednu aplikaciju, koja će mesečno koštati 35 dolara. YouTube je uspeo da postigne dogovor sa 4 velika imena u svetu televizije: CBS, Fox, NBC i ABC. Takođe su uspeli da dodaju brojne dodatne TV kanale u svoj paket.



YouTube TV aplikacija je dostupna za Android i iOS, kao i za računare, i takođe će biti dostupna za smart TV, Chromecast i Apple TV, između ostalih. Možete pretraživati unutar aplikacije i odlučiti koji vas programi najviše zanimaju. Možete gledati televizijski prenos uživo ili prethodno snimljeni sadržaj. Prethodno snimljeni sadržaj možete prebaciti u “Za Pogledati” kategoriju, baš kao na YouTube-u. Google-ova najnovija usluga je još prilično nova i možete je isprobati besplatno na mesec dana, ali je dostupna u samo pet gradova na svetu: Njujorku, San Francisku, Los Anđelesu, Filadelfiji i Čikagu.



Sudeći po vestima, još velikih imena planira da se pridruži YouTube TV mreži, poput AMC, BBC America, IFC, Sundance TV, WE TV i BBC World News. Google nije dao nikakvu informaciju u vezi planova za proširenje dostupnosti usluge. Ne znamo kada će se proširiti u naše krajeve, a možemo se samo nadati da će to biti uskoro. U međuvremenu, pratićemo novosti i uzbuđeno gledati šta će sve YouTube TV da nam donese.

Izbor kanala YouTube TV-a je sledeći:

CW, Telemundo, ESPN, ESPN2, ESPN3, CSN, Fox Prime Ticket, FSI, NBCSN, USA, FX, Freeform, Disney, E, ESPN U, FS2, BTN, ESPN SEC, Bravo, Oxygen, FX, Syfy, Disney Junior, Disney XD, NBC Universo, CBS Sports Network, ESPN News, NBC Golf, National Geographic, MSNBC, Fox News, CNBC, Fox Business, Local Now, FXM, Sprout, Universal, Nat Geo Wild, Chiller.


Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: