Pronađi članak:

12. 6. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: FRAMED [DOWNLOAD]



Iza nas je jedna veoma uzbudljiva nedelja, koja je počela sa WWDC konferencijom u ponedeljak, na kom je Apple predstavio mnogo novih mogućnosti i proizvoda. Ipak, bez obzira na veliki broj novih vesti, nismo zaboravili na besplatnu aplikaciju nedelje, danas je u pitanju igra FRAMED.

Što se tiče žanra, FRAMED je smešna noir logička igra. Možda zvuči čudno, ali ne možemo je bolje opisati. Evo što Apple kaže o ovoj igri:




Sama ideja nas je oborila sa nogu. Trebate menjati prozore u interaktivnom stripu – na svakoj stranici morate menjati razvoj događaja, kako bi vaš lukavi špijun izbegao opasnost. To nije jedino što nas je oduševilo kod igre FRAMED. Napeta priča i atmosfera toliko su nas očaralii, da smo na kraju odmah poželeli da krenemo ispočetka.



Koncept zaista jeste jedinstven, a i igra je odlično realizovana. Nije slučajnost da je FRAMED osvojio preko 20 različitih nagrada. Na početku priče, čovek odeven u kišni mantil sa tašnom u ruci pokušava pobeći policiji. Vaš cilj nije trčati, skakati i pucati, nego preslagati različite prozore stripa.

Priča se razvija prema tome kako složite prozore (ne možete pomerati samo prvi i zadnji). Možete se suočiti sa policajcem koji vam naredi da se predate ili će vas u suprotnom upucati, ali možete se provući pored njega i odabrati potpuno drugi smer razvoja događaja. Tokom igranja možete slušati autentičnu noir muziku, a i čitava atmosfera ima mračan osećaj.



Čak i ako niste ljubitelj noir filmova ili logičkih igara, dajte šansu ovom uzbudljivom stripu. Zaista se isplati preuzeti ga sad kada je besplatan, pošto inače košta 4.5 eur. Osim verzije za iPhone i iPad, postoji i verzija za Apple TV. U ovoj igri možete uživati i pomoću Siri daljinskog upravljača, a ako vas Framed potpuno oduševi i brzo je pređete, ne brinite – sledeća epizoda dolazi uskoro.




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: