Pronađi članak:

10. 8. 2017.

Snimak modela iPhone 7s plus



Napokon možemo videti kako će izgledati iPhone 7s Plus. Uređaj će biti prilično redizajniran u odnosu na iPhone 7 Plus, ali zadržaće svoj izvorni oblik. Šta kažete na staklenu pozadinu sa metalnom ivicom?

Osnovne i S generacije u principu su veoma slične kada je u pitanju izgled, a razlike su vidljive u sitnicama, npr. otvorima za antenu na iPhone-u 4 i 4s. Apple je predstavio i novu boju: setite se samo kada ste 2013. prvi put mogli kupiti iPhone 5s u gold boji. Ipak, između modela iPhonea 6 i 6s gotovo uopšte nije bilo razlike u izgledu. Međutim, iPhone 7s Plus (ne zaboravimo da se radi o radnom imenu) donosi drastičan preokret u toj tradiciji. To je razumljivo, pošto bi zaista bilo besmisleno lansirati dva telefona istog dizajna poput iPhone-a 7, pogotovo kada se očekuje i lansiranje iPhone-a 8.






Jedna od novih mogućnosti je indukciono punjenje, zbog čega iPhone 7s i 7s Plus verovatno i imaju staklenu pozadinu. To nije jedini element dizajna kojega su Jony Ive i njegova ekipa odlučili predstaviti u sva tri septembarska modela: i jeftiniji modeli imaće ivice od nerđajućeg čelika, baš kao i iPhone 8. Prokletstvo koje nas proganja već poslednje tri generacije iPhone-a – otvor za antenu – na naše veliko olakšanje će biti uklonjen i sa gornje i sa donje strane. Iako na crnom iPhone-u 7 taj otvor nije upadao u oči, i dalje nam je smetao na modelima zlatne i ružičasto-zlatne boje.



Uz uobičajenu nadogradnju kamere i performansi, dve najveće inovacije koje će biti predstavljene u iPhone-u 7s i 7s Plus su najverovatnije već spomenuto bežično i brzo punjenje. Ipak, mi se najviše radujemo što će novi modeli biti stakleni, pošto ga želimo već godinama. Jedino se nadamo da neće biti lomljiv, barem ne poput iPhone-a 4 i 4s (iako je tadašnje staklo bilo prilično debelo).

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: