Pronađi članak:

3. 9. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: 8 mm Vintage Camera [DOWNLOAD]



Leto se polako bliži kraju, kao i sezona godišnjih odmora, tako da je vreme da se vratimo svojim obavezama. Kako bi ovaj petak učinili malo lepšim, predstavljamo vam nekoliko besplatnih aplikacija. Osim jednostavnih logičkih igara, Apple obožava i kategoriju foto/video aplikacija. Jedna od njih je i 8 mm Vintage Camera.

Još prošle nedelje, u vezi besplatne aplikacije Colossatron, napisali smo kako Apple u zadnje vreme ne bira najnovije radove kao besplatne aplikacije nedelje, već poseže za starijim delima. Taj trend se nastavlja i ove nedelje jer je 8 mm Vintage Camera postavljena na App Store još u decembru 2010, što znači da je stara sedam godina. Ipak, doživela je brojne promene tokom tog perioda, a zadnji put je ažurirana u martu ove godine.



Kao što ste verovatno pogodili, ova aplikacija imitira „staru“ 8-milimetarsku kameru. U početku traži mnogo dozvola i potvrda, ali čim to odradite, spremna je za upotrebu. U gornjem levom uglu možete videti samu fotografiju sa trenutno odabranim efektima. Možete birati između mnogo opcija, uključujući razna sočiva (ukupno 11), kao i 8 filmskih efekata. Drugim rečima, imate ukupno 88 opcija za snimanje fotografija i videa na raspolaganju. Na primer, Frame Jitter je zaista zgodan, a omogućava vam snimanje veoma autentičnih „starih“ snimaka.

Sve te filtere možete primeniti na već snimljene zapise, i tako ih dorađivati. Aplikacija ima ugrađen i program za izradu videa, pa možete povezivati slike i snimke, dodavati im teme i opise. Dobićete dve teme sa samom aplikacijom, a možete kupiti još tri. Filmovima takođe možete dodati muziku iz lične kolekcije.



Premda se radi o staroj kameri, aplikacija se prilično razvila tokom godina. Osim razmere 4:3, možete odabrati i razmeru 16:9, i snimati videa u 4K rezoluciji. Doduše, to je sve pomalo besmisleno, jer je poenta same aplikacije izrađivati fotografije i snimke lošijeg kvaliteta. Ali možete odabrati način rada sa 18 kadrova u sekundi, pa će vam snimci izgledati kao da su načinjeni Super 8 kamerom.

Ukoliko vam se aplikacija dopala, sada je možete preuzeti besplatno.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: