Pronađi članak:

8. 9. 2017.

Dvorana Steve Jobs skoro gotova



Barem je eksterijer u potpunosti završen. Ako i unutrašnjost pozorišta bude lepo napredovala, sve će biti spremno za održavanje Keynote-a 12. septembra.

Pre dve nedelje pisali smo o najnovijem video snimku snimljenom dronom, kojeg je uradio Duncan Sinfield. Tada još nismo videli zvaničnu pozivnicu za Apple-ov događaj 12. septembra, pa nismo ni znali gde će se održati. Međutim, pozorište Steve Jobs-a izgledalo je kao da je skoro završeno, pa smo pomislili da bi se tu mogao održati Keynote na kojem će biti predstavljen iPhone 8. Evo tog videa:



Sada znamo da će se Keynote zaista održati tamo. Zato smo i očekivali da će se gradnja znatno ubrzati. Mada je pozorište odlično izgledalo pre dve nedelje, prostor oko njega delovao je prazno, mada je površina tada već bila poravnata. Na tom poslednjem Sinfield-ovom videu izgledalo je kao da je spoljni deo zgrade završen, građevinskih mašina nije bilo na vidiku, a moglo se reći i da je okolni deo bio zeleniji. Štaviše, postavljene su i klupe za što lepši ugođaj.




Naravno, dronom je nemoguće snimiti unutrašnjost zgrade, pa ne znamo kako napreduju unutrašnji radovi. Međutim, pre nekoliko dana u MacMagazinu su uočili da se u galeriji slika Google Maps-a objavljuje sve više slika enterijera pozorišta Steve Jobs-a, verovatno zahvaljujući radnicima. Na osnovu njih, čini se da se i ti radovi privode kraju, i to verovatno zato što su pojačali tempo zbog sve bližeg Keynote-a. Upravo zato ne možemo znati kakvo je trenutno stanje.



Ta dvorana nazvana po bivšem prvom čoveku Apple-a posebna je iz više razloga. Na primer, krov od stakloplastike postavljen na šest metara visokim staklenim pločama najveći je samostojeći krov na svetu. Moći će da primi hiljadu ljudi, što je samo malo manje od dvorana u kojima je Apple do sada održavao događaje predstavljanja novog iPhone-a, zbog čega će ovaj Keynote biti još ekskluzivniji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: