Pronađi članak:

5. 9. 2017.

Ovo je novi Stiv Džobs amfiteatar gde će se održati prezentacija novog iPhone modela



Apple će predstaviti svoje nove telefone 12. septembra u Steve Jobs Theater-u, Apple Park građevini koja može ugostiti 1,000 ljudi. Znamo gotovo sve o OLED iPhone-u, ali skoro ništa o mestu gde će biti predstavljen.

U protekle dve godine smo iz snimaka mogli zaključiti da Steve Jobs Theater više-manje napreduje kao i ostale građevine iz Apple Parka-a, ali da je njegova glavna atrakcija sakrivena ispod zemlje, tj. u podrumu. MacMagazine je uočio da je nekoliko korisnika (verovatno radnici zaposleni na izgradnji) postavilo fotografije izgradnje te građevine na svoje Google Maps naloge. Razlog zbog čega je to zanimljivo je što do sada skoro nismo imali nikakvih informacija o tome šta se zapravo gradi ispod.



Pre nego što pomislite da tek sada završavaju Apple-ovu dvoranu, moramo vas razočarati: ove fotografije su snimljene u junu. Dvorana je izgledala skoro kao da je gotova, ali i dalje je bilo pitanje hoće li biti spremna na vreme za ovogodišnji događaj, i hoće li Apple moći ugostiti novinare u svom novom domu. Prema pozivnici, sve lepo napreduje: jubilarni iPhone će biti predstavljen u građevini koja je posvećena sećanju na Steve Jobs-a.



Na osnovu fotografija možemo zaključiti da se donji nivo nalazi u priličnom kontrastu u odnosu na ono što se nalazi iznad: novinari koji su pozvani će moći videti unutrašnjost poput krova od karbonskih vlakana i ogromnih staklenih ploča. Kako bi se sve zaokružilo, Neil Cybart je objavio i nacrt zahvaljujući kom će nam biti lakše zamisliti kako će 1,000 ljudi stati u dno okrugle zgrade. Još jedna zanimljiva stvar je ta da je Apple u prošlosti predstavljao iPhone u većim dvoranama: dobijanje pozivnice za Steve Jobs Theater će se pokazati prilično ekskluzivnim iskustvom ovaj put.








Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: