Pronađi članak:

6. 11. 2017.

Novo u iOS 11: Type to Siri



Glasnije pričajte, molim vas! Možda sada to više nije potrebno, kada postoji opcija pisane naredbe za Siri. Apple-ova asistentkinja od sada razume i pisane naredbe. Evo kako to funkcioniše!

Siri zbog jezičkih barijera nije uvek bila od pomoći. Međutim, Apple je u iOS-u 11 predstavio napredniju asistentkinju. Možda su konačno shvatili da se razgovaranje mobilnim telefonom u javnosti obično doživljava kao nedvosmislen znak ludosti, a da ne spominjemo i sve dijalekte širom sveta. Sada, u samo nekoliko koraka, možete da aktivirate „Type to Siri“.



Siri na ovaj način postaje svojevrsna naprednija verzija Google-a, koja može da pristupi i vašim privatnim podacima. Da biste u tome uspeli, idite u meni General u Settingsu, a zatim na Accessibility. Tamo odaberite Siri i omogućite Type to Siri (tu opciju možete da vidite samo ako je Siri uključena).




Nakon što pritisnete taster Home, možete da upisujete naredbe Siri umesto da ih izgovarate. Postoji način da zadržite i obe verzije, tako što možete da diktirate mobilnom telefonu ili da omogućite „Hey, Siri“, kako biste koristili glasovno upravljanje. Korišćenje ove funkcije je zaista jednostavno, tako da predlažemo da je isprobate.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: