Pronađi članak:

2. 11. 2017.

[UPUTSTVO] Kako da automatski uklonite aplikacija koje ne koristite u iOS 11



Nemate dovoljno prostora na svom iPhone-u? Bez brige – vaš mobilni telefon tačno zna koje aplikacije su vam najmanje potrebne.

Zahvaljujući novoj funkciji iOS-a 11, sistem može sam osloboditi prostor, pa se tako možete rešiti aplikacija koje najmanje koristite.

Bez obzira na model i boju iPhone-a koji kupite, najvažniji činilac je uvek bio odgovarajuća veličina prostora za čuvanje podataka. Barem smo tako mislili pre nekoliko meseci. I jako često se dešavalo da se odlučite na promenu vašeg telefona, jer shvatite da vam veličina prostora za čuvanje podataka – bez obzira na to koliko se trudili – nikako nije dovoljna. Ali iOS 11 nudi rešenje za taj problem. Sistem automatski briše nepotrebne aplikacije koje već neko vreme ne koristite.




Vaš telefon može biti prepun fotografija, videa i muzike, koje očigledno ne želite obrisati. Međutim, tu je i hrpa aplikacija koje ste jednom skinuli, isprobali, a onda u potpunosti zaboravili da postoje.



Ovaj problem ćete rešiti tako što ćete otvoriti Settings > iTunes & App Store i onda uključiti Offload Unused Apps. Ova opcija omogućiće vašem telefonu da se reši aplikacija koje se najmanje koriste, ali i da sačuva informacije o podacima u njima. To znači da u slučaju da ponovo odlučite da preuzmete neku od obrisanih aplikacija, moći ćete nastaviti tačno tamo gde ste stali.

Još korisnih uputstava možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: