Pronađi članak:

8. 12. 2017.

Najbolje aplikacije i igrice u 2017. godini



Kao i obično krajem godine, Apple je objavio spisak najpopularnijih aplikacija i igara u prethodnoj godini.

Jedina razlika ove godine je da su iskoristili tab „Today“ u App Store-u, tako da su već napravili neke spektakularne liste. Pogledajmo ko su pobednici.



Redovno se bavimo temom AR igara i aplikacija. To nije začuđujuće, jer je ARKit bio Apple-ov najveći softverski hit ove godine, bez obzira na to što mu se pridaje manje pažnje nego što bi se davalo nekom operativnom sistemu. Top igre ove kategorije su Fishing GO, IKEA Place, magicplan i Sky Guide AR.




Igra godine i aplikacija godine posebno su proglašene u kategorijama iPhone, iPad, Mac, Apple Watch i Apple TV.

Počnimo sa lošim vestima, u kategorijama Apple Watcha i Apple TV-a nema Evrope – tako da mi nismo dobili nijednu igru ove godine. Međutim, u drugim kategorijama ima nekih genijalnih hitova.

Aplikacija godine za iPad: Affinity Photo - DOWNLOAD



Ova aplikacija je prva sveobuhvatna i profesionalna aplikacija za uređivanje slika koja je optimizovana za iPad na osnovu nagrađivane aplikacije za računare istih razvojnih programera. Garantuju brzo i precizno korišćenje zahvaljujući Metal platformi, sa istim funkcijama dostupnim u računarskoj verziji.

Aplikacija godine za iPhone: Enlight Videoleap - DOWNLOAD



Da, i na pametnom telefonu možete lako napraviti kreativan video. To dokazuje Enlight Videoleap, a uz to nudi i vrhunske funkcije kako za početnike, tako i za profesionalne korisnike.

Aplikacija godine za Mac: Aurora HDR 2018 - DOWNLOAD



„Najprodavaniji HDR program za uređivanje slika na Mac-u“ nudi rešenja za ceo spektar HDR fotografija, od gotovo prirodnih do onih ekstremnih.

Igra godine za iPad: Hidden Folks - DOWNLOAD



Genijalna igra traženja koja je sasvim drugačija od uobičajenih igara te vrste. Sve je crno-belo i crtano rukom. Programeri su izradili više od 17 „nivoa“ različitih veličina, i zaista nije lako uočiti sve sitne detalje.

Igra godine za iPhone: Splitter Critters - DOWNLOAD



Igra koja je osvojila Apple-ovu nagradu za dizajn ponovo se našla na pobedničkom postolju. Ova izuzetno kreativna igra osvojila je brojna srca. Zanimljiv način igre i cepanje papira, kao i neverovatni zvučni efekti garantuju jedinstven doživljaj.

Igra godine za Mac: The Witness - DOWNLOAD



Ova igra nudi više od 500 logičkih igara i odlične grafičke prikaze, a cilj je složiti priču korak po korak nakon što se probudite na jednom ostrvu, uz malo šetanja i malo logičnog razmišljanja.

Uz igre i aplikacije dobili smo i paket nalepnica za iMessage. Ovakvi paketi se inače plaćaju.

Više lista i detalja možete pronaći na stranici Apple-ovih razvojnih programera.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: