Pronađi članak:

17. 12. 2017.

Zvanični CRNI Apple-ov Lightning kabl?



Ne znamo kako se vi osećate, ali mi već neko vreme potajno priželjkujemo da u ponudu stigne Apple-ov crni Lightning kabl. Međutim, izgleda da više ne moramo da čekamo. U redu, situacija jeste malo komplikovanija, ali, CRNI LIGHTNING KABL. Da li je to fantastična vest?

Crni iPhone-i su stvarno lepi i bilo bi odlično kada bi uz njih imali kabl za punjenje odgovarajuće boje, verovatno da ste i vi to nekada pomislili. Tačno je da belom kablu ništa ne nedostaje, ali je lepše kada se sve u potpunosti uklapa.


Isto važi za EarPods-e
Kada je Apple predstavio brutalni iMac Pro na ovogodišnjem WWDC-u, jedno od najvećih iznenađenja nisu bile njegove vrhunske performanse, već prelepa Space Grey boja. Naravno, novi MacBook Pro-ovi već su postojali u toj nijansi, ali iMac Pro je otišao korak dalje. Nije samo kućište bilo te boje, nego i Magic Mouse i tastatura.





Kako se približavamo datumu lansiranja tog uređaja, Apple je počeo da šalje testne primerke novinarima, uključujući i Marquesa Brownleeja. Zahvaljujući njemu, otkrili smo da je kompanija otišla korak dalje u pogledu boja. Kabl za napajanje Magic Mouse-a je tamne boje, a taj kabl je ustvari Lightning kabl koji koristimo za punjenje iPhone-a.



Najbliže što možemo doći do crnog Lightning kabla je putem Beatsa Pill+. Jedini problem je što on nosi logo Beats, što pomalo urušava čitav doživljaj. Međutim, u svetu od sada postoji i zvanični Apple-ov kabl.

Sada je pravo pitanje kada ćemo moći da ga dobijemo. Još uvek nije poznato da li će moći zasebno da se kupi, ali pretpostavljamo da hoće jer i onaj koji dolazi u paketu sa iMac-om Pro može da se pokvari, a u tom slučaju bi trebalo kupiti novi. Zato imamo razloga da se nadamo da ćemo uskoro imati kabl koji odgovara boji našeg mobilnog telefona.

Možda su sledeći crni Ear i AirPods-i.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: