Pronađi članak:

24. 1. 2018.

Izbačen iOS 11.2.5 [DOWNLOAD]



Prošlo je samo 2 nedelje od objave verzije 11.2.2, a sada je stiglo i deseto zvanično ažuriranje iOS-a 11, verzija 11.2.5. Ovo ažuriranje uključuje podršku za HomePod, novu Siri funkciju i nekoliko popravaka.

Nažalost, bilo je mnogo problema sa zvaničnom verzijom iOS-a 11 i to odmah nakon lansiranja. Od problema sa uspostavljanjem poziva do poteškoća sa prikazivanjem broja pozivaoca. Apple je u međuvremenu objavio mnoga ažuriranja koja su donela rešenja za sve te probleme, a verzija 11.2.2 je ispravila još nekolicinu. Sada je stigla verzija 11.2.5.


Radi se o prilično velikoj nadogradnji, ali kao i obično, tačna veličina paketa podataka varira između 100-200 MB, u zavisnosti od modela.




Evo šta Apple kaže o ovom ažuriranju:

iOS 11.2.5 uključuje podršku za HomePod i predstavlja mogućnost da Siri pročita vesti (samo u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji). Ovo ažuriranje takođe uključuje ispravke i poboljšanja sistema.

HomePod podrška

  • Podesite i automatski prenesite vaša Apple ID, Apple Music, Siri i WiFi podešavanja na HomePod.

Siri News

  • Siri sada može pročitati novosti, samo joj trebate reći “Hey Siri, pročitaj vesti”. Takođe možete tražiti da pročita određene kategorije vesti uključujući sport, biznis ili muziku.

Ostala poboljšanja i popravke

  • Bavi se problemom koji može uzrokovati prikaz nepotpunih podataka u listi poziva u aplikaciji Phone.
  • Popravlja problem koji je uzrokovao nestanak Mail obaveštenja sa nekih Exchange računa prilikom otključavanja iPhone-a X pomoću Face ID-a.
  • Bavi se problemom koji može uzrokovati da razgovori u Messages privremeno budu označeni kao nedostupni.
  • Popravlja problem u CarPlay-u u kojem “Now Playing” kontrole ne reaguju nakon nekoliko izmena pesama.
  • Dodaje mogućnost VoiceOver-u da najavi odredišta reprodukcije i nivo baterije AirPods-a.

Svoj uređaj možete nadograditi putem Settings > General > Software Update ili preuzimanjem sa naše iOS DOWNLOAD stranice.

Ako vaš iPhone ili iPad ne prikazuje novu verziju sistema, za to je kriva beta verzija. Obrišite je, pa ponovo potražite novu nadogradnju.

Iako ovo ažuriranje ne bi trebalo dovesti do gubitka podataka, napravite sigurnosnu kopiju svih podataka na vašem iPhone-u ili iPad-u. Sve svoje podatke možete sačuvati na vašem iCloud nalogu ili na vašem računaru uz pomoć iTunes-a. Oni najpažljiviji mogu uraditi i jedno i drugo.

iOS 11.2.5 je dostupan za sledeće uređaje: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, petu generaciju iPad-a, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9.7″, iPad Pro 12.9″, šestu generaciju iPod-a touch.



Osim najnovije verzije iOS-a, tvOS je takođe ažuriran na verziju 11.2.5, kao i watchOS koji je ažuriran na verziju 4.2.2. Oba ažuriranja uključuju samo poboljšanje funkcionisanja i ispravke programskih grešaka. macOS High Sierra 10.13.3 verzija je takođe donela opšta poboljšanja i popravak problema koji je postojao sa Message-om.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: