Pronađi članak:

15. 3. 2018.

[UPUTSTVO] Kako da osposobite dark režim na YouTube Aplikaciji?



Ovu opciju svi čekamo već neko vreme i već smo pomislili da je nikada neće uvesti. Međutim, Dark Theme za YouTube je stigao na iPhone i iPad i ovde ćemo vam pokazati kako da ga aktivirate.

Beta testeri su mogli uživati u prednostima tamnog načina rada od početka januara i želeli smo podeliti to iskustvo sa vama. Ista funkcija je već neko vreme dostupna za pretraživače na računarima. Najzad, bela pozadina nas neće više zaslepljivati kada koristimo naš iPhone.




Kako biste aktivirali ovu opciju, najpre morate proveriti u App Store-u, da li je dostupna najnovija verzija aplikacije. Ako je dostupna, samo ju ažurirajte! Verzija 13.08 će definitivno sadržati ovu funkciju. Nakon ažuriranja, samo otvorite aplikaciju. Nama se mogućnost prelaska na tamnu pozadinu pojavila u prozoru nakon prvog pokretanja.



Ako se pomenuti prozor ne pojavi ili želite da se vratite na staru belu temu, sve što treba učiniti je da dodirnete ikonicu za vaš profil u gornjem desnom uglu i odaberete Settings. Tu ćete pronaći Dark Theme odmah među prvim opcijama. Samo premestite prekidač u željeni položaj.

Tamni način rada se preporučuje korisnicima iPhone-a X, zbogu useka u vrhu ekrana, ali moramo priznati da je ugodan za svačije oči.

Još korisnih uputstavamožete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: