Pronađi članak:

16. 3. 2018.

WWDC 2018 zakazan za 4. jun



Apple je zvanično objavio datum i mesto održavanja ovogodišnjeg WWDC-a, njihove konferencije za razvojne programere. Mesto nam je dobro poznato, ali šta možemo da očekujemo ove godine?

Na MacRumors-u su još pre nekoliko nedelja pisali o mogućem mestu i vremenu održavanja ovogodišnjeg WWDC-a. I pogodili su! Zato otvorite kalendare i zabeležite ovaj važan datum. Ceremonija otvaranja održaće se 4. juna u The McEnery Convention centru u San José-u.




Apple ima običaj da upravo na ovoj konferenciji predstavi buduće verzije iOS-a, macOS-a, watchOS-a i tvOS-a i najnovija ažuriranja za razvojne programere. Tako su prošle godine predstavili ARKit i novi hardver, poput druge generacije iPad-a Pro.



I ove godine nas očekuje mnoštvo uzbudljivih stvari. Ne sumnjamo da će predstaviti novu verziju svog mobilnog operativnog sistema, iOS 12. Već su ponešto otkrili o tom ažuriranju, pa znamo da će se usredsrediti na stabilnost sistema umesto na nove funkcije. Prošle nedelje smo čuli glasine o novim iPad-ima, a nekoliko izvora potvrdilo je nagađanja da bi novi model iPad Pro-a trebao da ima podršku za Face ID.

Još tri meseca nas dele od 4. juna, ali bez brige, redovno ćemo vas izveštavati o novostima u vezi sa ovom temom.

Puno zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: