Pronađi članak:

14. 5. 2018.

Novi iPhone SE (2018) stiže u septembru?



Prema navodima nekoliko proizvođača dodataka, koji su izlagali na nedavno održanom Japan IT Week Spring Mobile Solutions Expo-u, Apple tek treba da započne sa proizvodnjom iPhone SE (2018) modela. Ovo sugeriše da je objava telefona tokom drugom tromesečja pod velikim znakom pitanja.

Izveštaji ističu da Apple još uvek nije odlučio da li će implementirati TrueDepth Camera sistem u iPhone SE (2018), a ista situacija je i sa izrezom u ekranu, edge-to-edge ekranom i Face ID funkcijom, što sugerišu renderi koji su se pojavili ovih dana.




Apple bi mogao odlučiti da na telefon implementira isti izgled kao i na originalu, koji je opet preuzet sa iPhone 5s modela. Još jedan izbor koji Apple razmatra, jeste iPhone SE (2018) sa 6-inčnim ekranom. U svakom slučaju, za šta god se kompanija odluči, telefon će imati staklenu poleđinu i podršku za bežično punjenje.



U ovom trenutku, glasine iz Kine sugerišu da će Apple iPhone SE (2018) biti predstavljen u septembru, uz iPhone Xs, iPhone Xs Plus i iPhone 9.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: