Pronađi članak:

30. 8. 2018.

Gurman predvideo čitav ovogodišnji Keynote



Bukvalno ne postoji aspekt septembarskog Keynote-a koji Gurman nije komentarisao u svom najnovijem izveštaju. Ako ne želite da budete spojlovani, nemojte čitati ovaj članak do kraja…

Mark Gurman, poznati kralj spojlova, i njegova koleginica Debby Wu su odlučili da predvide čitav Keynote. Neki detalji su najavljeni mnogo ranije, ali sada vam predstavljamo čitav spisak za koji tvrde da će se ostvariti ovog septembra.




  • Tri iPhone-a. Zapravo, tri različita modela. Dva unapređena iPhone X modela sa OLED ekranima od 5,8 i 6,5 inča. Tu je i treći, “jeftiniji” model sa LCD ekranom od 6,1 inča.
  • Sve dugine boje. I o tome smo već pisali. Ako se glasine obistine, model od 6,1 inča bi mogao da dođe u svim mogućim bojama. Aluminijumski oblik bi bio klasičnog metalnog sjaja.



  • Komande. Sva tri modela bi mogla da imaju dobro poznatu funkciju upravljanja – Face ID – umesto Touch ID-a. Najveći model bi mogao da ima i prelomljen ekran kojim bi bilo omogućeno gledanje sadržaja u dve kolone.
  • Imena. Apple-ov kreativni sektor je već istrošio sve ideje kada je reč o smišljanju novih imena uređaja. Kako Gurman navodi, ta tema je razlog velike napetosti u kompaniji. Sva je prilika da će OLED modeli biti nazvani iPhone Xs i iPhone Xs Plus.
  • Sve ostalo. Možda se to neće dogoditi u septembru, ali nova generacija AirPods-a će sigurno biti predstavljena do kraja godine, zajedno sa Apple Watch-em, iPad-om Pro sa Face ID-em i tanjim okvirom, kao i AirPower-om.

To je sve čemu imamo osnova da se nadamo. Prema svim indicijama, događaj će se održati 12. septembra, ali taj podatak ostaje pod znakom pitanja još neko vreme.

Puno zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: iMagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: