Pronađi članak:

23. 8. 2018.

Poznat datum predstavljanja novih iPhone-a?



Nemački izvori tvrde da su prikupili informacije od mobilnih operatera o početku rezervacija za nove iPhone modele. Iz toga je vrlo jednostavno zaključiti datum objave.

Naravno, dok ne dobijemo zvanične pozivnice, ne možemo biti potpuno sigurni kada će nova linija iPhone-a, koja će prema našem mišljenju uključivati tri nova modela, biti predstavljena. Mogućnosti su sledeće:




  • iPhone 8/8 Plus (2017) – Utorak, 12. septembra
  • iPhone 7/7 Plus (2016) – Sreda, 7. septembra
  • iPhone 6S/6S Plus (2015) – Sreda, 9. septembra
  • iPhone 6/6 Plus (2014) – Utorak, 9. septembra
  • iPhone 5S (2013) – Utorak, 10. septembra
  • iPhone 5 (2012) – Sreda, 12. septembra



Jasno je da su se predstavljanja proteklih godina održavala utorkom i sredom. Dakle, ove godine ograničava moguće datume na 4, 5, 11. i 12. septembar. S lakoćom možemo zanemariti jedan od ovih datuma, jer smo sigurni da Apple ne bi organizovao svoj Keynote na dan sećanja na teroristički napad koji se dogodio 11. septembra. Datumi na početku septembra takođe nisu tako verovatni, jer je 3. septembra Dan rada, državni praznik u SAD-u.

Možemo zaključiti da se 12. septembar čini kao najlogičniji datum.

Nemački magazin Macerkopf tvrdi da su to saznali iz informacija koje su prikupili od mobilnih operatera, koji navode da će početi primati rezervacije 14. septembra. U slučaju da je to tačno, gotovo je sigurno da će se predstavljanje održati iste nedelje ili nekoliko dana ranije. Ova činjenica nas takođe vodi do dva datuma; 11. i 12. septembar. Kao što smo ranije spomenuli, 11. septembra definitivno neće biti datum predstavljanja, stoga bismo se kladili da će taj datum biti 12. septembar.



Apple obično šalje zvanične pozivnice krajem avgusta, tako da nećemo čekati još dugo. U svakom slučaju, sada barem imamo datum koji možemo zaokružiti u kalendaru, iako bi to trebali učiniti olovkom i to u svetlim bojama, ali barem imamo početnu tačku.

Puno zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: