Pronađi članak:

23. 7. 2020.

Ovogodišnji iPhone-i možda uopšte neće imati punjač i slušalice u pakovanju



U pakovanju ovogodišnje iPhone linije možda neće biti dostupno ništa sem konkretnog telefona. Analitičar Ming-Chi Kuo tvrdi da iPhone 2020 modeli, pored slušalica, u pakovanju neće uključivati ni adapter za punjenje - korisnici bi mogli dobiti samo kabl za punjenje.

Nedavno su se pojavile informacije o tome da bi Apple mogao ponuditi jači punjač (od 20W) za ovogodišnju iPhone liniju, ali će on morati da se kupi zasebno. Analitičari Barclay-a takođe veruju da Apple u pakovanju sa novim telefonima više neće nuditi punjač.




Ming-Chi Kuo sugeriše da bi ovakva odluka mogla biti doneta kako bi se smanjili troškovi i visoka cena koju će uzrokovati implementacija 5G tehnologije. Pored ovoga, mogao bi postojati i ekološki motiv za ovakvu odluku. Borci za zaštitu životne sredine ukazuju na to da uključivanje adaptera u pakovanju često predstavlja rasipanje resursa, s obzirom na to da mnogi korisnici imaju punjače od ranije ili pune uređaj preko računara.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: Benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: