Pronađi članak:

4. 9. 2020.

Bloomberg: Na jesen stiže iPhone 12, Apple Watch 6, iPad Air, manji HomePod i AirPods Studio



Apple je od svojih dobavljača zatražio da proizvedu najmanje 75 miliona iPhone 12 modela sa 5G podrškom, s obzirom na to da kompanija prognozira isporuku od 80 miliona iPhone-a godine, prema izveštaju Bloomberga koji citira izvore koji su upoznati sa situacijom.

Kompanija iz Kupertina planira da tokom godine predstavi četiri nova iPhone-a (dva standardna i dva Pro premijum modela), a telefoni će podržavati 5G mreže, imaće OLED panele i osvežen dizajn.




Izveštaj Bloomberga takođe sugeriše da će Apple predstaviti novi iPad Air sa edge-to-edge ekranom. Očekuju se i dva nova Apple Watch pametna sata - jedan naslednik Watch Series 5, a drugi zamena za Series 3. Ovi uređaji se očekuju ili tokom septembra ili u oktobru, uz nove iPhone modele i AirTags.

Apple, prema navodima, planira da objavi i manji i jeftiniji HomePod, kao i svoje prve over-ear slušalice koje nisu deo Beats brenda. Kompanija razvija i novi Apple TV sa bržim procesorom i novim daljinskim upravljačem.

Pominju se i AirPods Studio verzija koja se stavlja preko glave, a Apple Watch modeli bi mogli da imaju senzor za kontrolu kiseonika u krvi.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: