Pronađi članak:

15. 9. 2020.

Kućište iPhone-a 12 Pro potvrđuje novi dizajn [VIDEO]



Svi koji s nestrpljenjem čekaju novu iPhone 12 seriju telefona zainteresovani su da konačno znaju i hoće li zaista doneti remake iPhone 4 dizajna. Imamo odgovore na oba pitanja.

Apple je zakazao online event za utorak. Sudeći po informacijama koje dopiru iz Cupertina, iPhone 12 tada neće predstaviti.




Globalna kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa naterala je navodno i Apple na korekciju planova. U utorak ćemo tako najverovatnije upoznati novi Apple Watch serije 6 i vrlo izgledno novi iPad Air. Koliko god to bilo uzbudljivo, svi zapravo čekamo iPhone 12.

Prema raspoloživim informacijama, stižu čak četiri modela. To će ukupnu brojku za ovi godinu uz iPhone SE podići na pet modela. Ne tako davno, Apple je mogao živeti od samo jednog godišnje.

Možda i najzanimljivije po pitanju novih iPhone 12 uređaja biće njihov dizajn. Video koji prikazuje zadnji poklopac iPhone 12 Pro modela, potvrđuje nagađanja o remakeu iPhone 4 dizajna.

Sasvim jasno vidimo ravne ivice, kakve je implementirao iPhone 4 sad već daleke 2010. Verujemo da će tu promenu ili bolje rečeno povratak, prihvatiti mnogi. iPhone 12 će zbog toga pre svega bolje ležati u ruci, a lakše će ga biti podizati sa stola.



Modul kamere je takođe baš onakav kako se nagađalo i prikazalo na konceptnim renderima. Ovde imamo potvrdu da će i 6.1-inčni iPhone 12 Pro dobiti LiDAR senzor. On bi trebao da osigura još bolje merenje dubine, bokeh efekte i AR mogućnosti.

Ovaj veliki okrugli otvor je pak potvrda podrške za bežično punjenje baterije. Qi standard je tu od iPhone 8 serije na ovamo, odnosno povratka na staklu poleđinu.

Bilo kako bilo, na iPhone 12 seriju, kako stvari stoje moraćemo pričekati još barem mesec dana.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: