Pronađi članak:

2. 11. 2020.

Apple pokrenuo program zamene defektnih AirPods Pro slušalica. Proverite da li vas uključuje ovaj progam



Ako ste vlasnik Apple AirPods Pro slušalica i muči vas pucketanje ili loš ANC (aktivno poništavanje buke), sad i zvanično imate pravo na zamenu ili popravku.

Korisnici Apple AirPods Pro ANC slušalica mesecima se žale na kvalitet zvuka, pucketanje i lošu supresiju buke. Mnogi su već bez problema dobili zamenu, ali Apple je sad i zvanično najavio servisni program za te slušalice.

Ukoliko ste i sami vlasnici slušalica proizvedenih pre oktobra 2020. godine, a mislite da imate isti problem, potrebno je da odete na mesto gde ste ih kupili ili ovlašćeni servis i zatražiti pregled slušalica. Ako potvrde da imate faličan primerak, jer nisu baš sve pogođene pucketanjem, ili pak lošim ANC-om, imaćete pravo na zamenu ili popravku.



Dobra vest je da Apple podržava AirPods Pro slušalice dve godine od dana kupovine. Apple AirPods Pro važe za jedne od najboljih TWS ANC slušalica na tržištu sa vrhunskim kvalitetom zvuka, dugom autonomijom, udobnošću i aktivnom supresijom okolne buke za uživanje u muzici i telefonskim pozivima.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: itvesti.info

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: