Pronađi članak:

4. 11. 2020.

Apple u ovoj godini dostigao granicu od 1 milijarde aktivnih iPhone-a



Prema Neilu Cybartu, osnivaču i analitičaru platforme Above Avalon koja se bavi proučavanjem Apple-ovih dostignuća na tržištu pametnih telefona još od 2008. godine, kompanija iz Cupertina je ove godine ostvarila uspeh što se tiče njihovih iPhone uređaja.

Tokom ove godine Apple je naime dosegao granicu od 1 milijarde aktivnih iPhone uređaja. Ipak vidljiv je trend sve manjeg broja novih korisnika iPhone uređaja. Tokom 2020. godine oko 80% biće korisnici koji nadograđuju svoje postojeće iPhone novim modelima, a samo jedan od pet telefona biće uređaj u rukama novog korisnika.



Prema aktuelnim predviđanjima, Apple bi u četvrtom kvartalu 2021. godine mogao da ostvari prodaju oko 250 miliona iPhone-a (trenutačno se po kvartalu proda oko 200 miliona iPhone-a). Cybart ističe kako Apple može da održi prodaju iPhone-a poboljšanjem tehnologije vezane za kamere u iPhone-ima, davanjem novih uloga (funkcija) iPhone uređajima i boljim isticanjem vrednosti iPhone brenda.

Takođe, ističe kako je Apple granicu od 1 milijarde prešao sa iPhone-ima, ali da će granicu od 2 milijarde proći sa Apple Watch modelima.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: